Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

GOLEM ROSU 2011 Crama Basilescu

DESPRE ACEST VIN

Golem Rosu este un cupaj din 5 vinuri cu structuri diferite si din 3 soiuri de struguri: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon si Merlot, doua dintre ele fiind baricate o jumatate de an in stejar frantuzesc si romanesc. Este un vin elegant, cu personalitate, la fel ca toate produsele Cramei Basilescu, ce isi trag seva din terroir-ul specific dat de podgoriile Dealu Mare si Pietroasa.

Golem Rosu este un vin puternic, cu o amprenta aromatica formata din cacao, ciocolata, fructe de padure, prune uscate, specifice soiului Feteasca Neagra, urmate de o parte minerala si vegetala, in care Cabernetul si Merlotul aduc condimentul ierbaceu, tabacul, piperul negru, scortisoara si cuisoarele. Palatul este exploziv, murele si coacazele imbinandu-se perfect cu aroma de cafea dulce, vanilata, impreuna desavarsind corpolenta vinului. Recomandam a fi servit la o temperatura de 16-18°C, dupa ce se odihneste circa o ora intr-un decantor. Se potriveste bine cu branzeturile cu mucegai, carnea rosie si vanatul. 

GOLEM ROSU 2011
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

Golem Rosu este un cupaj din 5 vinuri cu structuri diferite si din 3 soiuri de struguri: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon si Merlot, doua dintre ele fiind baricate o jumatate de an in stejar frantuzesc si romanesc. Este un vin elegant, cu personalitate, la fel ca toate produsele Cramei Basilescu, ce isi trag seva din terroir-ul specific dat de podgoriile Dealu Mare si Pietroasa.

Golem Rosu este un vin puternic, cu o amprenta aromatica formata din cacao, ciocolata, fructe de padure, prune uscate, specifice soiului Feteasca Neagra, urmate de o parte minerala si vegetala, in care Cabernetul si Merlotul aduc condimentul ierbaceu, tabacul, piperul negru, scortisoara si cuisoarele. Palatul este exploziv, murele si coacazele imbinandu-se perfect cu aroma de cafea dulce, vanilata, impreuna desavarsind corpolenta vinului. Recomandam a fi servit la o temperatura de 16-18°C, dupa ce se odihneste circa o ora intr-un decantor. Se potriveste bine cu branzeturile cu mucegai, carnea rosie si vanatul. 

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...