Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

DOPPIO PASSO PRIMITIVO RISERVA 2019 Botter

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • PRIMITIVO
  • 14,5%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure... Deschide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure neaos, respectiv la Primitivo. Zinfandelul mandurian de azi aduce toffifee din primul nas, fruct negru si calm. Robustete slefuita, tanini moi, un buchetel de structura fructuoasa si jiucyness placut. M-a cucerit lipsa de rotunjime dulceaga, pare ca s-a lucrat ca pentru europeni si nu pentru public pesteoceanic.

Inchide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a... Deschide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a face cu un vin proaspat, care evita cu buna stiinta registrul fructelor gemoase. Baricul este folosit din plin, dar fara a neutraliza notele de coacaze negre, mure si cirese amare aduse de soiul Primitivo. Dupa ce vinul se oxigeneaza o jumatate de ora in decantor, se deschide o veritabile cutie cu condimente: vanilie, scortisoara, cuisoare si piper. Corpul vinului este robust, cu alcool bine evidentiat, o excelenta aciditate si un foarte discret rest de zahar. Postgustul este lung, suculent, lasand senzatii de ciocolata amara, lemn afumat si o delicata astringenta. Un vin parca predestinat sa stea alaturi de un platou cu branzeturi tari, maturate.

Inchide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si... Deschide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si prietenos - insa ceea ce il face special sunt eleganta si echilibrul pe care le arata. Primele impresii sunt sobre si dense, de vanilie, cafea si condimente dulci, insa dupa un timp se “desface” in senzatii bine conturate de fructe negre de padure si de gemuri dulci. Gustul catifelat, intens si bine structurat “ataca” dulceag si fructat, cu note de cirese coapte, gem de capsune si coacaze, pe care le echilibreaza cu ajutorul unei aciditati suculente. Un vin prietenos si generos, cu un postgust de intensitate medie, parfumat cu note de fructe rosii, vanilie si ciocolata, cu unele impresii vegetale.

Inchide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure... Deschide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure neaos, respectiv la Primitivo. Zinfandelul mandurian de azi aduce toffifee din primul nas, fruct negru si calm. Robustete slefuita, tanini moi, un buchetel de structura fructuoasa si jiucyness placut. M-a cucerit lipsa de rotunjime dulceaga, pare ca s-a lucrat ca pentru europeni si nu pentru public pesteoceanic.

Inchide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a... Deschide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a face cu un vin proaspat, care evita cu buna stiinta registrul fructelor gemoase. Baricul este folosit din plin, dar fara a neutraliza notele de coacaze negre, mure si cirese amare aduse de soiul Primitivo. Dupa ce vinul se oxigeneaza o jumatate de ora in decantor, se deschide o veritabile cutie cu condimente: vanilie, scortisoara, cuisoare si piper. Corpul vinului este robust, cu alcool bine evidentiat, o excelenta aciditate si un foarte discret rest de zahar. Postgustul este lung, suculent, lasand senzatii de ciocolata amara, lemn afumat si o delicata astringenta. Un vin parca predestinat sa stea alaturi de un platou cu branzeturi tari, maturate.

Inchide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si... Deschide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si prietenos - insa ceea ce il face special sunt eleganta si echilibrul pe care le arata. Primele impresii sunt sobre si dense, de vanilie, cafea si condimente dulci, insa dupa un timp se “desface” in senzatii bine conturate de fructe negre de padure si de gemuri dulci. Gustul catifelat, intens si bine structurat “ataca” dulceag si fructat, cu note de cirese coapte, gem de capsune si coacaze, pe care le echilibreaza cu ajutorul unei aciditati suculente. Un vin prietenos si generos, cu un postgust de intensitate medie, parfumat cu note de fructe rosii, vanilie si ciocolata, cu unele impresii vegetale.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

96 puncte Luca Maroni

Doppio Passo este o crama de familia fondata in 1928 in Apulia, una dintre cele mai vechi si "cu traditie" regiuni viticole nu numai din Italia, ci si din lume. Vinul de astazi, Doppio Passo Riserva Primitivo Di Manduria, este un vin rosu rubinu intens, cu arome fructate, de mure si visine, la care se adauga note de condimente, ciocolata amaruie si cocos. Pe palat regasim din nou tentele fructate, urmate de postgustul mineral si aciditatea suculenta. Serviti vinul la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne rosie, fripturi sau branzeturi maturate.

 

DOPPIO PASSO PRIMITIVO RISERVA 2019
  • 75
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure... Deschide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure neaos, respectiv la Primitivo. Zinfandelul mandurian de azi aduce toffifee din primul nas, fruct negru si calm. Robustete slefuita, tanini moi, un buchetel de structura fructuoasa si jiucyness placut. M-a cucerit lipsa de rotunjime dulceaga, pare ca s-a lucrat ca pentru europeni si nu pentru public pesteoceanic.

Inchide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a... Deschide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a face cu un vin proaspat, care evita cu buna stiinta registrul fructelor gemoase. Baricul este folosit din plin, dar fara a neutraliza notele de coacaze negre, mure si cirese amare aduse de soiul Primitivo. Dupa ce vinul se oxigeneaza o jumatate de ora in decantor, se deschide o veritabile cutie cu condimente: vanilie, scortisoara, cuisoare si piper. Corpul vinului este robust, cu alcool bine evidentiat, o excelenta aciditate si un foarte discret rest de zahar. Postgustul este lung, suculent, lasand senzatii de ciocolata amara, lemn afumat si o delicata astringenta. Un vin parca predestinat sa stea alaturi de un platou cu branzeturi tari, maturate.

Inchide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si... Deschide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si prietenos - insa ceea ce il face special sunt eleganta si echilibrul pe care le arata. Primele impresii sunt sobre si dense, de vanilie, cafea si condimente dulci, insa dupa un timp se “desface” in senzatii bine conturate de fructe negre de padure si de gemuri dulci. Gustul catifelat, intens si bine structurat “ataca” dulceag si fructat, cu note de cirese coapte, gem de capsune si coacaze, pe care le echilibreaza cu ajutorul unei aciditati suculente. Un vin prietenos si generos, cu un postgust de intensitate medie, parfumat cu note de fructe rosii, vanilie si ciocolata, cu unele impresii vegetale.

Inchide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure... Deschide review

Se vede treaba ca saptamana-n curs aduce la unvinpezi.ro ca la unele supermarketuri, saptamana pugliana. Revenim in toc dar ramanem doar la un strugure neaos, respectiv la Primitivo. Zinfandelul mandurian de azi aduce toffifee din primul nas, fruct negru si calm. Robustete slefuita, tanini moi, un buchetel de structura fructuoasa si jiucyness placut. M-a cucerit lipsa de rotunjime dulceaga, pare ca s-a lucrat ca pentru europeni si nu pentru public pesteoceanic.

Inchide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a... Deschide review

Un Primitivo intens si complex, originar din sudul insorit al Italiei (Puglia), care pune accentul pe fructe negre coapte si condimente dulci. Avem de-a face cu un vin proaspat, care evita cu buna stiinta registrul fructelor gemoase. Baricul este folosit din plin, dar fara a neutraliza notele de coacaze negre, mure si cirese amare aduse de soiul Primitivo. Dupa ce vinul se oxigeneaza o jumatate de ora in decantor, se deschide o veritabile cutie cu condimente: vanilie, scortisoara, cuisoare si piper. Corpul vinului este robust, cu alcool bine evidentiat, o excelenta aciditate si un foarte discret rest de zahar. Postgustul este lung, suculent, lasand senzatii de ciocolata amara, lemn afumat si o delicata astringenta. Un vin parca predestinat sa stea alaturi de un platou cu branzeturi tari, maturate.

Inchide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si... Deschide review

Doppio Passo Primitivo Riserva poarta in el fiecare element definitoriu pentru stilul vinurilor sudiste italiene - este parfumat, intens, plin si prietenos - insa ceea ce il face special sunt eleganta si echilibrul pe care le arata. Primele impresii sunt sobre si dense, de vanilie, cafea si condimente dulci, insa dupa un timp se “desface” in senzatii bine conturate de fructe negre de padure si de gemuri dulci. Gustul catifelat, intens si bine structurat “ataca” dulceag si fructat, cu note de cirese coapte, gem de capsune si coacaze, pe care le echilibreaza cu ajutorul unei aciditati suculente. Un vin prietenos si generos, cu un postgust de intensitate medie, parfumat cu note de fructe rosii, vanilie si ciocolata, cu unele impresii vegetale.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

96 puncte Luca Maroni

Doppio Passo este o crama de familia fondata in 1928 in Apulia, una dintre cele mai vechi si "cu traditie" regiuni viticole nu numai din Italia, ci si din lume. Vinul de astazi, Doppio Passo Riserva Primitivo Di Manduria, este un vin rosu rubinu intens, cu arome fructate, de mure si visine, la care se adauga note de condimente, ciocolata amaruie si cocos. Pe palat regasim din nou tentele fructate, urmate de postgustul mineral si aciditatea suculenta. Serviti vinul la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne rosie, fripturi sau branzeturi maturate.

 

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...