REGALEALI LE ROSE 2014 Tasca d'Almerita
Din 1830, de 8 generatii incoace, familia Tasca d’Almerita s-a dedicat si a investit timp, pasiune si bani, pentru a beneficia de tot ce este mai bun de pe urma vitei de vie. De la crama acestora, din insorita Sicilie, provine eticheta de astazi, un vin dedicat povestilor de dragoste si prietenie adevarata, un rose produs din struguri Nerello Mascalese. Acest soi de struguri, asociat in special cu solurile vulcanice din preajma vulcanului Etna, unde este cultivat de peste un secol, este „vinovat” pentru aroma incontestabila si clasa de care da dovada Regaleali Le Rose. Are o culoare roz-somon intensa, buchetul sau dezvaluind arome de cirese, zmeura, mure si petale de trandafir. Bogat pe palat, cu aciditate racoritoare si final lung si aromat. Un rose unic, ce se potriveste de minune cu o gama variata de mancaruri, de la carne de pasare sau porc, la ton, somon, risotto-uri sau paste aromate.
Din 1830, de 8 generatii incoace, familia Tasca d’Almerita s-a dedicat si a investit timp, pasiune si bani, pentru a beneficia de tot ce este mai bun de pe urma vitei de vie. De la crama acestora, din insorita Sicilie, provine eticheta de astazi, un vin dedicat povestilor de dragoste si prietenie adevarata, un rose produs din struguri Nerello Mascalese. Acest soi de struguri, asociat in special cu solurile vulcanice din preajma vulcanului Etna, unde este cultivat de peste un secol, este „vinovat” pentru aroma incontestabila si clasa de care da dovada Regaleali Le Rose. Are o culoare roz-somon intensa, buchetul sau dezvaluind arome de cirese, zmeura, mure si petale de trandafir. Bogat pe palat, cu aciditate racoritoare si final lung si aromat. Un rose unic, ce se potriveste de minune cu o gama variata de mancaruri, de la carne de pasare sau porc, la ton, somon, risotto-uri sau paste aromate.