FOJANEGHE 2010 Masi
Catifelat, matasos, structurat elegant pe palat si cu un final lung, acesta este vinul de top al cramelor Conti Bossi Fedrigotti din Trentino. Este un vin a carui istorie se intinde pe o jumatate de secol cruciala pentru oenologia italiana. Produs inca din 1961, este primul Bordeaux cupaj facut in Italia, datorita intuitiei Contelui Federico. Este produs din trei soiuri: Merlot (45%), Cabernet Franc (40%) si Teroldego (15%), are culoarea granatelor, buchet de fructe de padure si vanilie, palat sec si corpolent. Prezinta un echilibru bun intre aciditate si taninuri. Servit la o temperatura de 18-20°C, se potriveste cu mancarurile pe baza de carne rosie, de vanat sau cu branzeturile maturate, cu arome intense.
Catifelat, matasos, structurat elegant pe palat si cu un final lung, acesta este vinul de top al cramelor Conti Bossi Fedrigotti din Trentino. Este un vin a carui istorie se intinde pe o jumatate de secol cruciala pentru oenologia italiana. Produs inca din 1961, este primul Bordeaux cupaj facut in Italia, datorita intuitiei Contelui Federico. Este produs din trei soiuri: Merlot (45%), Cabernet Franc (40%) si Teroldego (15%), are culoarea granatelor, buchet de fructe de padure si vanilie, palat sec si corpolent. Prezinta un echilibru bun intre aciditate si taninuri. Servit la o temperatura de 18-20°C, se potriveste cu mancarurile pe baza de carne rosie, de vanat sau cu branzeturile maturate, cu arome intense.