Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CAMPOFIORIN 2011 Masi

DESPRE ACEST VIN

Campofiorin, vin al reputatului producator MASI din Veneto-Italia, este catalogat drept un „Supervenetian”. Proprietate a familiei Boscaini de peste doua secole, MASI combina traditia viticola cu valorile oenologice si culturale din Veneto prin utilizarea unor metode moderne de vinificatie. De la aparitia sa, in 1964, vinul este considerat creatorul unei categorii noi de vinuri, bazate pe o tehnica asemanatoare productiei de Amarone. Campofiorin este obtinut printr-o metoda dezvoltata de Grupul Tehnic al Masi, numita „dubla fermentatie”.

Acest „Supervenetian” de 91 de puncte Parker evidentiaza caracteristicile excelentului terroir din care provine si unicitatea metodelor de productie. Cupaj de Corvina, Rondinella si Molinara, acest vin este unul bogat si catifelat caruia dubla fermentatie ii imbogateste anumite proprietati: culoare intensa rubinie, cu urme violet, taninuri matasoase si elegante. Buchetul dezvaluie o bogatie de arome, de prune, gem de cirese, cu note de condimente. Palatul este rasfatat cu arome de cirese amare, fructe de padure si o buna aciditate. Campofiorin este un vin foarte versatil, fiind potrivit unei game variate de mancaruri, de la paste cu carne, ciuperci, friptura de carne rosie, vanat la branzeturi maturate.

CAMPOFIORIN 2011
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

Campofiorin, vin al reputatului producator MASI din Veneto-Italia, este catalogat drept un „Supervenetian”. Proprietate a familiei Boscaini de peste doua secole, MASI combina traditia viticola cu valorile oenologice si culturale din Veneto prin utilizarea unor metode moderne de vinificatie. De la aparitia sa, in 1964, vinul este considerat creatorul unei categorii noi de vinuri, bazate pe o tehnica asemanatoare productiei de Amarone. Campofiorin este obtinut printr-o metoda dezvoltata de Grupul Tehnic al Masi, numita „dubla fermentatie”.

Acest „Supervenetian” de 91 de puncte Parker evidentiaza caracteristicile excelentului terroir din care provine si unicitatea metodelor de productie. Cupaj de Corvina, Rondinella si Molinara, acest vin este unul bogat si catifelat caruia dubla fermentatie ii imbogateste anumite proprietati: culoare intensa rubinie, cu urme violet, taninuri matasoase si elegante. Buchetul dezvaluie o bogatie de arome, de prune, gem de cirese, cu note de condimente. Palatul este rasfatat cu arome de cirese amare, fructe de padure si o buna aciditate. Campofiorin este un vin foarte versatil, fiind potrivit unei game variate de mancaruri, de la paste cu carne, ciuperci, friptura de carne rosie, vanat la branzeturi maturate.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...