Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

ASOLO PROSECCO SUPERIORE Doppio Passo

  • SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • GLERA
  • 11%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim... Deschide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim multa mineralitate, arome de mar si lamaie confiata, aciditate inalta si un continut alcoolic extrem de retinut. Perlajul este fin si persistent si se preteaza chiar si la o temperatura de servire ceva mai ridicata. Merge langa tartine cu peste afumat si rucola.

Inchide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca... Deschide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunand un desert mai acid, cu fructe de padure sau citrice. In rest... toate cele asteptate: arome de unt si mere Golden, crocant.

Inchide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum... Deschide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici si fine de azi te pregatesc asisderea, cu note de fruct alb copt, para si gutuie, niste floare de portocal si aciditate potrivita. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tarta cu fructe sau un chec cu cacao si rom usor lasat la uscat, atat cat sa duca a 'macaroon'. Sa sara dopurile!

Inchide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim... Deschide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim multa mineralitate, arome de mar si lamaie confiata, aciditate inalta si un continut alcoolic extrem de retinut. Perlajul este fin si persistent si se preteaza chiar si la o temperatura de servire ceva mai ridicata. Merge langa tartine cu peste afumat si rucola.

Inchide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca... Deschide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunand un desert mai acid, cu fructe de padure sau citrice. In rest... toate cele asteptate: arome de unt si mere Golden, crocant.

Inchide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum... Deschide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici si fine de azi te pregatesc asisderea, cu note de fruct alb copt, para si gutuie, niste floare de portocal si aciditate potrivita. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tarta cu fructe sau un chec cu cacao si rom usor lasat la uscat, atat cat sa duca a 'macaroon'. Sa sara dopurile!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur la Mundus Vini, Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy, Medalie de Aur la Women’s International Trophy

Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore DOCG provine dintr-o mica podgorie – Asolo, inca nu foarte bine cunoscuta din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei. Vinul are o culoare discreta si un perlaj fin si delicat. Buchetul este delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice. Proaspat și moale pe palatin, cu o aroma fructata, este companionul ideal pentru preparate de patiserie usor dulci. Posgustul este armonios si persistent. Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate de patiserie usor indulcite, macarons, prajituri usor racite.

  • easter
ASOLO PROSECCO SUPERIORE easter
  • 75 70 -7%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75 70 -7%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim... Deschide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim multa mineralitate, arome de mar si lamaie confiata, aciditate inalta si un continut alcoolic extrem de retinut. Perlajul este fin si persistent si se preteaza chiar si la o temperatura de servire ceva mai ridicata. Merge langa tartine cu peste afumat si rucola.

Inchide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca... Deschide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunand un desert mai acid, cu fructe de padure sau citrice. In rest... toate cele asteptate: arome de unt si mere Golden, crocant.

Inchide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum... Deschide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici si fine de azi te pregatesc asisderea, cu note de fruct alb copt, para si gutuie, niste floare de portocal si aciditate potrivita. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tarta cu fructe sau un chec cu cacao si rom usor lasat la uscat, atat cat sa duca a 'macaroon'. Sa sara dopurile!

Inchide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim... Deschide review

Cu totii asteptam zilele (mai) calde, si ne pregatim de primele pranzuri la terasa cu acest prosecco, unde in loc de note exuberante si invazive gasim multa mineralitate, arome de mar si lamaie confiata, aciditate inalta si un continut alcoolic extrem de retinut. Perlajul este fin si persistent si se preteaza chiar si la o temperatura de servire ceva mai ridicata. Merge langa tartine cu peste afumat si rucola.

Inchide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca... Deschide review

Mi s-a parut ca sunt in compania unui Prosecco de buna calitate, doar ca trebuie avut in vedere ca din pricina restului de zahar, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunand un desert mai acid, cu fructe de padure sau citrice. In rest... toate cele asteptate: arome de unt si mere Golden, crocant.

Inchide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum... Deschide review

Joia se imbulineaza cu aceeasi viteza cu care se apropie de weekend, caci este doar o punte spre vineri, cea mai scurta zi din saptamana. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici si fine de azi te pregatesc asisderea, cu note de fruct alb copt, para si gutuie, niste floare de portocal si aciditate potrivita. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tarta cu fructe sau un chec cu cacao si rom usor lasat la uscat, atat cat sa duca a 'macaroon'. Sa sara dopurile!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur la Mundus Vini, Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy, Medalie de Aur la Women’s International Trophy

Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore DOCG provine dintr-o mica podgorie – Asolo, inca nu foarte bine cunoscuta din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei. Vinul are o culoare discreta si un perlaj fin si delicat. Buchetul este delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice. Proaspat și moale pe palatin, cu o aroma fructata, este companionul ideal pentru preparate de patiserie usor dulci. Posgustul este armonios si persistent. Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate de patiserie usor indulcite, macarons, prajituri usor racite.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...