Vino in magazinul Club.unvinpezi.ro - avem doar vinuri bune, selectate de specialisti, la cele mai bune preturi online!

Pentru a comanda pe VINOmetru.ro trebuie sa fii autentificat. Inscrierea ca membru pe site-ul VINOmetru.ro este gratuita si este permisa oricarei persoane fizice care are varsta minima de 18 ani. Legea ne obliga sa nu vindem bauturi alcoolice minorilor. 

In situatia in care apesi butonul de “REZERVA” de pe pagina de inceput a VINOmetru.ro se va verifica daca esti autentificat si, in caz pozitiv, vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

In fiecare zi punem o oferta ce reprezinta oferirea spre vanzare a unui numar limitat de sticle de vin, impreuna cu serviciile aferente ambalarii si livrarii comenzii, in limita stocului disponibil si in cadrul acelei oferte. O oferta dureaza 24 de de ore, in intervalul orar de la ora 9:00 dimineata pana la ora 08:59 a urmatoarei zile calendaristice, timp in care un membru vinometru.ro poate plasa una sau mai multe comenzi, in limita cantitatii maxime pe care o poate comanda. Momentul incheierii contractului îl constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai VINOmetru.ro.

Pe pagina de comanda vei putea alege un numar de sticle aferente acelei comenzi. Oricare membru al VINOmetru.ro poate comanda, in cazul in care oferta mai este disponibila, cantitatea maxima pusa in vanzare pentru acel sortiment de vin. Numarul maxim de sticle ce pot fi comandate este de 6(sase) sticle, insa in cazul unor soiuri de vin speciale, in functie de dorinta furnizorilor, cantitatea maxima poate fi modificata, urmand ca aceasta limitare sa fie comunicata in pagina comenzii si putand fi atinsa dintr-una sau mai multe comenzi pe care membrul VINOmetru.ro le plaseaza in pagina de comanda.

In anumite situatii, e posibil sa primesti o bonificatie care iti va fi dedusa din pretul de livrare, in situatia in care comanzi numarul maxim de sticle intr-o singura comanda.

Expedierea comenzilor se va face dupa incheiere ofertei.

Poti comanda ca 1, 2 sau 3 sticle sa fie ambalate si trimise cadou, impreuna cu mesajul pe care ti-l personalizezi, la orice adresa din cele 13.000 de localitati aflate in Romania. Nu raspundem in nici un fel de continutul sau drepturile intelectuale continute in mesajul atasat sticlelor trimise cadou. Este in politica noastra sa nu acceptam comenzi trimise cadou cu plata la livrare.

De asemenea trebuie sa completezi si o adresa de livrare unde va fi trimis coletul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat coletul sa existe o persoana majora, care sa-l preia – altfel curierul a primit instructiuni clare de a nu lasa un colet unei persoane minore.

In momentul in care rezervi, iti este afisat in caseta intitulata “Comanda Ta” din partea dreapta a paginii de comanda totalul comezii tale, ce contine in mod distinct pretul total PROVIZORIU al sticlelor comandate, si separat, pretul total de transport. Pretul total de transport se calculeaza in functie de zona in care se va livra vinul, cantitatea de vin comandata, modalitatea de plata, si modul de ambalare.

La finalul ofertei vei primi un email cu valoarea finala de plata calculata in functie de ultimul pret atins pentru oferta curenta. Daca ai optat pentru plata cu cardul, in acest email vei gasi butonul care te va duce in pagina de plata. Daca ai ales plata la livrare, pregateste suma e plata si asteapta curierul.